Kebab King to dynamicznie rozwijająca się sieć kurdyjskich restauracji. Działa na polskim rynku od 2010 roku, a jej założycielami są Kurdowie mieszkający od wielu lat w Polsce.
Nasze lokale znajdują się w topowych miejscach na mapie Warszawy, ale możecie nas spotkać również w innych miastach na terenie całej Polski. Posiadamy 41 lokalizacji.
Posiadamy hurtownię mięsa, piekarnię oraz produkcję składników orientalnych. Sami wytwarzamy m.in kebab, baklawę, lahmacun, lawasz, placki warzywne, czyli wszystko co możecie znaleźć w naszych restauracjach.
Food King Production, która mieści się w podwarszawskich Duchnicach została złożona z myślą o dostarczeniu oryginalnych i jakościowych produktów do naszej sieci restauracji. Jesteśmy dumni, że nasze składniki pochodzą z naszej własnej produkcji.
Wystrój wszystkich lokali KEBAB KING utrzymywany jest w nowoczesnym, wzbogaconym o orientalne akcenty, stylu.
Wyraziste logo, powtarzalne elementy i kolorystyka pozwalają rozpoznać nasze lokale na pierwszy rzut oka. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze wnętrza były wyjątkowe i miały niepowtarzalny klimat
Kebab King to doskonałe miejsce zarówno, aby coś szybko i smacznie zjeść oraz spędzić więcej czasu przy dobrym jedzeniu i rozmowie.
KEBAB KING to przystępne ceny z obsługą na wysokim poziomie. Nasze restauracje wpisały się już w mapę gastronomiczną Polski i osiągnęły stabilną pozycję, zdobywając grono zadowolonych klientów.
Dzięki konsekwentnemu stawianiu na jakość i szeroki wybór dań odwołujących się do tradycji Kurdystanu, logo Kebab King jest rozpoznawalne w krajobrazie kulinarnym Polski.
Zapraszamy serdecznie!